Hvordan kan jeg finne ut sannheten om Gud?

Dette er det viktigste spørsmålet du noen gang kan stille deg. Vi vil gjerne hjelpe deg og peke i den retningen hvor du kan finne svar. Vi har også lyst å dele noen historier med deg av mennesker som har fått sitt liv forvandlet i møte med Gud. 

Jesus sier at om du har sett ham, har du sett Faderen. Altså, kjenner du Jesus, vet du hvem Gud er! "Jeg er veien, sannheten og livet", sier Jesus. Vil du finne veien, sannheten og livet? Det er ikke så vanskelig, det er en person! 

Her kan du høre hvordan Anne Kari ble satt fri fra depresjon og mørke:


Hvordan kan jeg bli kjent med Jesus?

Sannheten er at Jesus allerede kjenner deg, ja faktisk mye bedre enn du kjenner deg selv. Det er han som skapte deg og gav deg liv. Det er han som har en plan og mening for livet ditt. Det er Jesus som vil og kan berge deg fra synd, død og evig fortapelse. Han vil vise deg sin kjærlighet og gi deg håp for evigheten. 

Første steg er å lese og lytte til historiene om ham. De som levde sammen med ham, skrev ned det han sa og gjorde. Hundrevis av millioner mennesker har erfart kjærligheten og kraften i hans ord, at det han sier er sant! Hva med deg? Om du er oppriktig vil han vise deg hvem han er.
Jesus gav sitt liv på korset for at du skulle få tilgivelse for dine synder. Han beseiret døden og stod opp fra graven, for at du skulle få evig liv. Dette er de fantastiske gode nyhetene!

Lars klarte ikke å tro på Gud, men en dag fikk han seg en overraskelse. Hør den fantastiske fortellingen:


Hva gjør jeg nå?

Hva med å starte med en enkel bønn?
"Kjære Gud, jeg ønsker virkelig og bli kjent med deg. Vis meg hvem du er?!". Fint, la oss begynne med noen utsagn i bibelen som Jesus sier om seg selv: "Jeg er verdens lys", 
"Jeg er oppstandelsen og livet", 
"Jeg er livets brød".

Jeg tror. Hvordan kan jeg ta imot ham og bli Guds barn?

Romerbrevet 10:9 sier følgende: “For hvis du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud har oppreist ham fra de døde, da skal du bli frelst.”
I Johannes Evangelium 1:12 står det: “Men alle som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.”

Du tar imot Jesus og hans frelse ved å åpne ditt hjerte. Det gjør du vet at du bestemmer deg for det og sier det med dine ord. Be gjerne denne bønnen sammen med oss i denne videoen eller du kan be bønnen under:

“Kjære Gud min Far. Jeg tror at Jesus døde på korset for mine synder, og sto opp igjen fra de døde for å gi meg evig liv. Jeg gir deg tilbake mitt liv. Takk for at du tilgir meg mine synder, alt det onde jeg har sagt og gjort. Takk for at du tar bort min skyld og skam. Takk for at du gir meg evig liv og berger meg fra døden og evig fortapelse. Jeg vil være din disippel og følge deg resten av mitt liv.”


La oss ta kontakt med deg:

Vi vil gjerne hjelpe deg videre på veien til å leve et liv som en etterfølger av Jesus. Velkommen på våre gudstjenester, og meld gjerne fra om du ønsker å bli del av et mindre fellesskap som vi kaller Lifegrupper.  Vi har flere ulike grupper, så vi håper en av disse vil passe for deg og din livssituasjon.  


Send oss ditt navn og telefonnummer om du vil bli kontaktet av oss: