Vår visjon

«Credo» er latin og betyr «jeg tror.» Credokirken fikk navnet sitt 2009. Og har en enkel visjon:

"Credokirken er et hjem hvor vi følger Jesus, og gjør Han synlig."

VERDIER - TROS- OG LÆREGRUNNLAG

 

Hvem er vi?

Hjertelig velkommen til Credokirken! ´Credo´er et latinsk ord som betyr "jeg tror." Vi tror på Jesus og alt bibelen har å si om han.
Vårt ønske er at du gjennom et møte med vår kirkefamilie skal få muligheten til å bli bedre kjent med Gud og hans godhet. 
Vi er et hjem for mennesker i alle aldre og fra mange ulike kulturer, og håper at også du finner noen å snakke og bli kjent med.
Om du er på besøk eller er på søken etter et åndelig fellesskap, så er du velkommen til å delta i vår gudstjeneste, i en Lifegruppe eller andre aktiviteter.

Vi er mange mennesker som ønsker å følge Jesus og gjøre han synlig i denne verden.
Om du vil møte mennesker som ønsker å leve som disipler av Jesus og som er takknemlig for den nåde og det nye livet han har gitt oss?
Ja, da kan Credokirken være rette stedet for deg!

Våre verdier

Ekte

Å være ekte er å være sann mot seg selv, sin neste og Gud. Vi er skapt i Guds bilde til å være unike personer som naturlig kan uttrykke seg i fellesskapet med hverandre. Vi ønsker å leve våre liv i en nær og ærlig relasjon med Gud og medmennesker. (Rom. 12:9)

Guds nærvær

Gjennom undervisning av Guds ord, bønn, lovsang og tilbedelse vil vi gi rom for Guds nærvær som forvandler menneskers liv. (2 Kor. 3:17-18)

Generøs

Generøsitet er en mentalitet og livsstil som er storsinnet, nådefull og imøtekommende. Gud er generøs i sin natur. Derfor vil vi være generøs tilbake til Han, til menigheten og til mennesker rundt oss. Vi gir av oss selv uten å forvente noe tilbake. (Heb.13:16)

Relevant

Slik Jesus var relevant i sin tjeneste for de menneskene han betjente, vil vi være relevante for dagens mennesker. Vi ønsker å være en menighet som lever etter Guds ord, og bringer Guds ord og Guds rike inn i dagens kultur. (1 Kor. 9:19)

Oppmuntrende

Vi drømmer om en oppmuntrende kultur, et miljø som bygger mennesker, menighet og tiltrekker seg nye. Hvert menneske er skapt av Gud med en uendelig verdi, hensikt og plan! Vi ønsker at mennesker skal bli sett, hørt, anerkjent, talt vel om og etterspurt. (Rom.12:10)

Inkluderende

Alle mennesker trenger å bli sett, hørt og inkludert. Vi vil skape en kultur av gjestfrihet ved å inkludere mennesker i menigheten og i våre hjem. (Luk. 14:23)

Lurer du på noe?

Skriv til oss