HVEM ER VI?

Credokirken er en relevant kirke,
som kobler mennesker med Gud og hverandre.

Vi ønsker alle velkommen i kirken vår,
uavhengig av personlighet og nasjonalitet.
Barn, ungdom og voksne skal få
vokse i kjennskap til seg selv og Gud.

Vår visjon

«Credo» er latin og betyr «jeg tror.» Credokirken fikk navnet sitt 2009. Og har en enkel visjon:

"Credokirken er et hjem hvor vi følger Jesus, og gjør Han synlig."

VERDIER - TROS- OG LÆREGRUNNLAG

Våre verdier

Ekte

Å være ekte er å være sann mot seg selv, sin neste og Gud. Vi er skapt i Guds bilde til å være unike personer som naturlig kan uttrykke seg i fellesskapet med hverandre. Vi ønsker å leve våre liv i en nær og ærlig relasjon med Gud og medmennesker. (Rom. 12:9)