VERDENS VIKTIGSTE OPPDRAG

Vi står nå innfor den største innhøstingen av mennesker for Guds rike som verden noen gang har sett. Credokirken sitt “åndelige hjerte og DNA”  banker for og er rettet mot å nå de menneskene/folkeslagene og områdene som fremdeles ikke har hørt evangeliet.

Vi har mange glødende og engasjerte mennesker som på ulike måter bidrar for å fullføre dette oppdraget. Optimisme og pågangsmot preger arbeidet da vi tror at det er mulig å se drømmene oppfylt i den tiden vi lever i.

 

 

 

 

Vi arbeider i Nord-India, Midtøsten, Sørøst-Asia og Afrika, og setter nå også nytt fokus på Europa og Israel.

Bli partner eller gi en engangsgave

 

 

 

LEDELSE

Credokirkens misjons- og bistandsarbeid ledes av Per Ove Berg, som er assisterende og misjons-pastor i menigheten.

Han har det overordnede ansvaret for alt internasjonalt arbeid, og besøker de ulike satsningsområdene regelmessig. Han har forkynt evangeliet og trent ledere i mange nasjoner, og har bl.a. jobbet med menighetsplanting i Brasil.

 

 

 

SAMARBEID

Credokirken har en omfattende samarbeidsmodell med andre menigheter, organisasjoner og enkeltpersoner. Vi kanalisere midler til bibelskoler, menighetsplanting og ledertrening gjennom organisasjonen Share Mission Network.  (På noen felt har også samarbeid med Troens Bevis Verdens Evangelisering) 

Når det gjelder vårt humanitære bistandsarbeid drives det gjennom Share Mercy. Det innebærer skole for fattige barn, barnehjem, nødhjelp blant flyktninger, helsetiltak og næringsutvikling.

LES MER OM SHARE MERCY HER