U-festivalen i Credokirken

Hei Credofamilien! 

Jeg bringer gode nyheter. Ufestivalen Bergen 2021 ble avholdt i forrige uke. Mange fantastiske medarbeidere stod på til de siste timene for å få storsalen klar til festival. På onsdag rykket et festivalteam inn kl 10.30 sammen med ungdomsledere fra Credo Ung, Salt Ung og Pinsekirken Tabernaklet Ung. Storsalen var klar til dyst og det hele var i gang 2 timer senere. Jeg vil takke alle som var med å ta i et tak både med arbeidskraft og med midler. Dette betyr for mange unge mer enn vi kan tenke oss. 

Det var lek, det var moro, det var hoppeslott, det var kiosk, det var ekte godstemning, det var gode venner, det var lys-show (ungdomsleder: ”jeg ante ikke at dette går an å få til i vår sal!!!”), og det viktigste av alt: Nesten 200 ungdommer fikk være med på et kveldsmøte som gav Gud all ære. Temaet for Ufestivalen 2021 er vekkelse og vi så Gud virke gjennom et godt og trygt felleskap, samtidig som ungdommer fikk et personlig møte med Gud. 

Det er mye å trekke frem etter en sånn dag. Jeg sitter igjen med takknemlighet til alle som har vært med på dugnad. Det var oppmuntrende å se så mange ungdommer prise Jesus på et sted og en massiv forventning til det Gud skal gjøre fremover. 

U-festivalen i Credokirken U-festivalen i Credokirken
U-festivalen i Credokirken